Månedens menu

Café Skt. Gertrud

Maj Menu 2018

 

Asperges Blanches et Pétoncles

HVIDE ASPARGES – KAMMUSLINGER – RAMSLØGSMAYO –RUGBRØD – RADISER - ÆRTESKUD 

White asparagus – Scallops – Wild leaf mayo – Ryebread – Radish – Pea shoots 

Vi anbefaler: Solas Viognier, Pays d’Oc, Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, Frankrig

Drue: Viognier

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,- 

 

Poitrine de Veau braisée

KALVESPIDSBRYST – SVAMPE PURÉ – KEJSERHATTE – FORÅRSLØG – GRØNNE ASPARGES – KAROTTER – KALVESAUCE 

Veal breast – Mushroom purée – Oyster mushrooms – Spring Onion – Green Asparagus – mini Carrots – Veal sauce 

Vi anbefaler: Pedregoso, Espinal Vineyard, Gran Reserva, Viña Tabali, Limari Valley, Chile

Drue: Pinot Noir

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,- 

 

Vacherin aux Bleuets

BLÅBÆRIS – BÆR – MARENGS – VALNØDDEBRØD 

Blueberry Icecream – Berries – Meringue – Walnut bread 

Vi anbefaler: Borgo Maragliano, Moscato d’ Asti, Piemonte, Italien

Druer: Moscato

Glas kr. 68,- Flaske kr. 298,- 

 

2 retter kr. 288,- 

3 retter kr. 308,- 

Månedens vin kr. 76 per glas kr. 348 per flaske.