3 retters menu

Café Skt. Gertrud
November menu 2017

 Orge Perlée Risotto
Perlebygotto – Syltet græskar – Blomkål – Hasselnødder – Ventreche
bacon - Urter
Vi anbefaler: Pago de Cirsus - Narvarra, Spanien
Drue: Chardonnay
Glas kr. 68,- / Flaske kr. 328,-

Carnard Grillé et Confit
Andebryst – Andelår – Græskar timbale – Æbler – Svesker - 
Skorzonerrod - Glace
Vi anbefaler: Lo Petit de la Casa - Trossos del Priorat, Spanien
Druer: Crenache, Carignan, Cabernet Sauvignon
Glas kr. 68,- / Flaske kr. 328,-

Citrouille Quatre Facons
Græskar mousse – Græskar creme – Græskar kage – Syltet græskar
Vi anbefaler: Ste Michelle Late Harvest Riesling
Drue: Riesling
Glas kr. 68,- / Flaske kr. 298,-

 

2 retter kr. 278,-
3 retter kr. 298,-
Månedens vin:  Glas kr. 68,- / Flaske kr. 328,-