Februar Menu

 Café Skt. Gertrud 

Maj Menu 2019

 

Carpaccio de BŒuf 

OKSECARPACCIO– PARMESAN MAYO – GRØNNE ASPARGES

Beef Carpaccio – Parmesan Mayo – Green Asparagus

Vi anbefaler: Maison Albert Sounit, Vieilles Vignes, Bourgogne, Frankrig

Drue: Aligoté

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,-

 

Pintade Farcie à l’estragon 

ESTRAGON FARSERET PERLEHØNE – POLENTA – GULERODSPURÉ –GEDEOSTECREME - PORTVINSSAUCE MED KARL JOHAN SVAMPE 

Guinea Fowl stuffed with tarragon – Polenta – Carrot purée – Goat cheese cream – Port wine sauce with Porcini mushrooms

Vi anbefaler: Château de Jacques, Morgon, Beaujolais, Frankrig 

Drue: Gamay

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,-

 

Canelé de Bordeaux

CANELÉ – SALTKARAMEL IS – KARAMELISEREDE NØDDER

Canelé– Salt caramel Icecream – Caramelized Nuts

Vi anbefaler: Banuyls Rimage, Clos de Paulilles, Roussillon, Frankrig 

Drue: Grenache Noir

Glas kr. 68,- Flaske kr. 298,-

  

2 retter kr. 298,-

3 retter kr. 318,-