Februar Menu

 Café Skt. Gertrud 

Marts Menu 2019 

Caviar et Gaufres 

STENBIDERROGN– SELLERI – ROSMARINVAFFLER – RYGEOST - KARSE 

Danish Caviar – Celery – Rosemary Wafles – Smoked Cream Cheese – Cress 

Vi anbefaler: Riffel, Riesling Trocken, Rheinhessen, Tyskland 

Drue: Riesling 

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,- 

Poitrine de Porc 

BRASSERET GRAMBOGÅRD SVINEBRYST – SVESKER – ÆBLER – SALAT VERDE – KARTOFFELMOS – SVAMPE – RODFRUGTER - RØDVINSSAUCE 

Braised Pork Belly – Prunes – Apples – Salad Verde – Mashed Potatoes – Mushrooms – Root Vegetables – Redwine sauce 

Vi anbefaler: Bodegas Tempore, Generación 76 Tempranillo, Aragón, Spanien 

Druer: Tempranillo 

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,- 

Chocolat Doré 

HVID CHOKOLADE FYLDT MED ESTRAGONCREME – KOKOS MARENGS – ESTRAGONSSUKKER - HINDBÆR GEL 

White Chocolate stuffed with Tarragoncream – Coconut Meringue – Tarragonsugar – Rasberry Gel 

Vi anbefaler: Banuyls Rimage, Clos de Paulilles, Roussillon, Frankrig 

Drue: Grenache Noir 

Glas kr. 68,- Flaske kr. 298,- 

2 retter kr. 278,- 

3 retter kr. 298,-