Nytår

Café Skt. Gertrud
Nytårsmenu 2017

CANAPÈER & CREMANT
Crémant de Bourgogne Brut, Vignerons de Mancey
 

COQUILLE SAINT JACQUES
Rimmet kammusling – malt – limemayo – små salater – grøn olie  
Morning Fog Chardonnay, Wente Vineyards, Livermore Valley, San Francisco


TOURNEDO DE BOEUF
Tournedo – græskarpuré – rødvinsglace – bolsjebeder – bagte jordskokker – pommes anna - urter
Cabernet Sauvignon, Wente Vineyards, Livermore Valley, San Francisco Bay


CANELÈS DE BORDEAUX
Canelés – karamelis – broken gel med havtorn – lavendel - pufsukker  
Rasteau Vin Doux Naturel Grenat, Domaine Beau Mistral, Rhône, Frankrig

 

4-retters nytårsmenu med velkomstdrink
kr. 655,- pr. person. ekskl. vinmenu 

Vinmenu kr. 345,- pr. person 


Ved bordbestilling betales depositum på kr. 200,- pr. person
Restbeløbet betales inden 1. december

Nytårsaften på Gertruds er et lukket arrangement frem til midnat, hvor dørene åbnes for alle
DJ Brian Løgstrup spiller fra midnat