Faglært kok søges

Faglært kok med drive og passion

Er du passioneret omkring mad og gode råvarer? Har du et højt fagligt niveau og er kvalitetsbevidst? Hvis ja, så er det din chance for at blive en del af teamet! Café Skt. Gertrud er en af Odenses ældste caféer med det franske a la carte kort i hjertet. Vi arbejder i fællesskab for at skabe en god helhedsoplevelse for gæsten fra de ankommer til vi siger au revoir.  

Du bliver en del af et team i køkkenet bestående af fire kokke, en kokkeelev, en souschef og en køkkenchef. Her er madglæden og det gode arbejdsmiljø i fokus. Menukortet byder hovedsageligt på klassikere fra det franske, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet. Dine primære arbejdsopgaver består i at lave god mad og, sammen med dine kollegaer, sikre gode oplevelser og glade gæster.

Al henvendelse sker direkte til Gastronomisk chef, Per Hallundbæk, på [email protected] eller 2789 2070 – tiltrædelse efter aftale. 

Vi tilbyder: 

  • Løn efter kvalifikationer  
  • 4 arbejdsdage om ugen  
  • Solidt og spændende netværk
  • Ansvar under frihed
  • Muligheder for at præge arbejdspladsen
  • Sociale arrangementer og aktiviteter på tværs af vores organisation
  • Attraktive personalegoder

Din profil: 

  • Du er faglært kok – ikke nødvendigvis fra Danmark 
  • Du kan arbejde selvstændigt 
  • Har erfaring med a la carte 

Café Skt. Gertrud er en del af Bargroup FOOD

Siden 2023 har Café Skt. Gertrud været en del af Bargroup Food, der udspringer af koncernen Bargroup ApS. Bargroup Food er den del af koncernen, der har maduniverset i centrum, og har høje ambitioner om at udvide med flere investeringer indenfor oplevelsesuniverset og det gastronomiske på sigt. På nuværende tidspunkt består vores portefølje af tre spisesteder og et eventhus.

Vores restaurationer kort fortalt: G.A.S.A. som er et spændende eventhus med stor diversitet og primært selskaber på 100+, hvor alt er muligt. Hallundbæks alt inklusive, som bygger på den gastronomiske restaurantoplevelse. Klosterkroen, hvor vi har en kærlighed til det traditionelle danske madunivers med fokus på a la carte. Og sidst men ikke mindst – Café Skt. Gertrud, som er vores nyeste restauration med hjertet i det franske a la carte kort. 

Vi brænder for at levere kvalitet, værtskab og de gode oplevelser, alt sammen mens vi har arbejdstrivsel- og miljø samt engagement og udvikling i fokus.