Februar Menu

 Café Skt. Gertrud 

April Menu 2019 

Oeuf Poché 

POCHERET ÆG – PANERET KNOLDSELLERI – VENTRECHE BACON – SVAMPE - LØVSTIKKEMAYO - FENIKEL 

Poached Egg – Celeriac – Ventreche bacon – Mushrooms – Lovage Mayo – Fennel 

Vi anbefaler: Sapientia Verdejo Rueda, Ecológico, Bodegas Moha – D.O. Rueda, Castilla Y León, Spanien 

Drue: Verdejo 

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,- 

Côtelettes d´agneau 

STEGT LAMMEKRONE – PISTACIE – FORÅRS GRØNT -- RASMSLØGSPESTO 

PURÉ AF ÆBLE OG HYBEN – NYE KARTOFLER – RØDVINSSAUCE 

Fried Crown of Lamb – Pistachios – Spring greens -- Wild garlic leaf pesto – Apple and Rosehips Purée - New Potatoes – Redwine Sauce 

Vi anbefaler: Val da Lenda Ribeira Sacra, Spanien 

Druer: Mencia 

Glas kr. 76,- Flaske kr. 348,- 

Panna cotta 

KOKOS OG PASSIONSFRUGT PANNA COTTA – KARAMELISEREDE MANDLER – LAKRIDS - KAFFE CRUMBLE 

Coconut and passion fruit panna cotta – Caramelised almonds – Liquorice – Coffee crumble 

Vi anbefaler: Tabali Late Harvest Muscat, Limari Valley, Viña Tabali, Chile 

Drue: Muscat 

Glas kr. 58,- Flaske kr. 248,- 

2 retter kr. 298,- 

3 retter kr. 318,-